Cooks at work

One evening my local friend and his girlfriend took me out for dinner to a very interesting restaurant, a mongolian BBQ buffet. The food was absolutely delicious! During the dinner one of the employees gave me a chopstick challenge. I was to eat roasted peanuts using only chopsticks. I live in Thailand so it was a piece of cake and I passed with flying colours.

I decided to take a photo of the cooks at work while waiting for them to prepare my meal.

Original size: 3872 x 2592 | Date taken: 12.11.2011 | Location: Mongolian BBQ Buffet, Taipei, Taiwan

Comments and feedback are appreciated.

(Click on the photograph to see it in a larger size)

Advertisements

About j.t.l.

I’m a creative minded finnish fellow who is passionate about photography, making music, and traveling among many other things.

4 comments

  1. Laura Lappalainen

    Tässä on must kiva tunnelma.. 🙂

  2. Kim Jotuni

    Juu kuvasa on hyvä tunnelma. Kuvaan sopii myös hyvin se, että et itse ilmeisesti ole sisällä varsinaisessa tilassa jossa toiminta tapahtuu. Kuvaan sopii mielestäni niin visuaalisesti kuin merkityksenkin kannalta toi lasissa tai pleksissä oleva reikä. Kuvaa katsoessani itselleni muodostuu etäinen suhde kokkeihin ja siihen mitä he tekevät. Mistä mieleen juolahtaa myös kysymykset omasta roolistani kuluttajana ja siitä missä olosuhteissa ostamiani tuotteita tehdään. Kaiken kaikkiaan hyvä kuva, koska se herättää eri mieliyhtymiä ja ajatuksia, sekä on myös visuaalisesti kiinnostava.

    • Hienoa jälleen kuulla tälläistä syväluotaavaa tulkintaa kuvasta. Makea juttu, että sulle tuli tuollaisia kysymyksiä mieleen kuvaa katsoessa. Yksi valokuvien, ja muiden taidemuotojen hienoja puolia onkin juuri se, että teos voi herättää ihmisissä niin erilaisia tuntoja ja ajatuksia. Kiitos kommentista ja kivaa että tykkäsit kuvasta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: